Διαφήμιση πιτσαρίας

Τοποθετήστε το menu σας ή τον τιμοκατάλογό σας

Η πιο συμφέρουσα διαφήμιση delivery πιτσαρίας που έγινε ποτέ!

Η απλή καταχώρηση του καταστήματος σας, που μπορεί ήδη να έχετε στον οδηγό μας, ενδεχομένως να σας έχει δώσει κάποια ώθηση και να έχετε δει οφέλη. Η πλήρης, όμως, εκμετάλλευση των δυνατοτήτων μας μπορεί να γίνει μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει η διαφήμιση delivery πιτσαρίας. Ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση χρηστών με αποτέλεσμα την αύξηση του υπάρχοντος πελατολογίου σας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους παράγοντες που συμβάλλουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Προβολή menu και αναλυτική παρουσίαση καταστήματος!

Η διαφήμιση delivery πιτσαρίας ξεκινάει από την εμφάνιση του menu σε πλήρη και δυναμική μορφή, ώστε να γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές σε τιμές και προσφορές. Το κατάστημα, μαζί με τον κατάλογό του, δεν θα εμφανίζεται μόνο στην περιοχή που εδρεύει, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές εξυπηρέτησης.

Η παρουσίαση του καταστήματος δεν σταματά μόνο στα βασικά, αλλά εμφανίζει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, email, site, social media) χωρίς να κρύβει ή να αλλοιώνει κάτι. Επίσης,  αναδεικνύει το χαρακτήρα της πιτσαρίας με προβολή φωτογραφιών, χάρτη και κειμένου.

Δωρεάν online παραγγελία!

Κάθε delivery πιτσαρία που συνάπτει συνεργασία με το theloPizza.gr απολαμβάνει απολύτως δωρεάν, χωρίς προμήθειες ή ποσοστά, τη δωρεάν λήψη online παραγγελίας μέσα από το site και τις mobile εφαρμογές μας. Συνεπώς, από οποιαδήποτε συσκευή και να κάνει κάποιος επισκέπτης του theloPizza.gr την παραγγελία του, το κατάστημα δεν επιβαρύνεται καθόλου. Επίσης, στο τέλος κάθε μήνα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος  λαμβάνει πλήρη αναφορά με τον αριθμό παραγγελιών / τζίρου, βαθμολογίας χρηστών και τυχόν παρατηρήσεων ή παραπόνων των πελατών.

Καλύτερη κατάταξη στις λίστες περιοχών με τα καταστήματα!

Όπως είναι λογικό, διαφήμιση delivery πιτσαρίας σημαίνει αυτόματα καλύτερη κατάταξη των προβεβλημένων καταστημάτων σε σχέση με αυτά που έχουν απλή καταχώρηση. Σε κάθε περιοχή που αναζητεί ο χρήστης κατάστημα, υπάρχουν δεκάδες επιλογές. Πρώτα, όμως, εμφανίζονται τα διαφημιζόμενα και έπονται τα υπόλοιπα. Αδιαμφισβήτητα, οι θεάσεις των προβεβλημένων μαγαζιών είναι πολλαπλάσιες και η προσέλκυση νέων πελατών πιο εύκολη.

Διαφήμιση καταστήματος στο κατάλληλο μέσο για προβολή!

Το theloPizza.gr είναι ο μοναδικός οδηγός για delivery πιτσαρίες στο Internet. Γεγονός που το καθιστά αυτόματα το πλέον ενδεδειγμένο μέσο για διαφήμιση delivery πιτσαρίας. Δεν περιέχει ψητοπωλεία, κινέζικα ή καφετέριες, για να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενο του και να υπηρετεί τον ομοειδή θεμιτό ανταγωνισμό.

Επιπλέον, οι άκρως ποιοτικές και εξειδικευμένες πληροφορίες που παρέχονται για τα καταστήματα, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπ’ όψιν από μηχανές αναζήτησης, με συνέπεια την πολύ καλή κατάταξη μας σε σχετικές λέξεις κλειδιά. Συνεπώς, το μέσο μας χρησιμοποιείται ευρέως από το κοινό, άρα είναι και κατάλληλο για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.

Για να διαφημιστείτε στην theloPizza.gr επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διπλανής φόρμας ή στα τηλέφωνα 210 9917914, 6979977730.

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία σχετικά με τη καταχώρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9917914 και 6979977730.