Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν το theloPizza.gr και οι ρόλοι τους σε αυτό

Φανατικοί οπαδοί του pizza delivery!

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που  ζει την αγορά του pizza delivery τα τελευταία 20 χρόνια. Λέξεις όπως πίτσα, μαργαρίτα, special, ναπολιτέν, καρμπονάρα μας είναι πολύ οικίες.

Ενθουσιαστήκαμε όταν πρωτογευτήκαμε πίτσα και κάναμε λάστιχο το ζεστό τυρί της, όταν για πρώτη φορά τη φάγαμε μόνοι μας . Παραγγείλαμε από delivery πιτσαρία όταν έλειπαν οι γονείς μας και δεν είχαμε τι να φάμε. Τα γκολ και τα καλάθια που έχουμε πανηγυρίσει τρώγοντας τη δεν περιγράφονται… ούτε από τον Χελάκη!

Δουλεύοντας μέσα στην αγορά που πλαισιώνει τη πίτσα!

Οι πρώτες μας εμπειρίες σε χώρους εργασίας είχαν άμεση σχέση με την πίτσα. Μέλη της ομάδας μας έχουν εργαστεί σε όλα τα πόστα μιας πιτσαρίας. Από ιδιοκτήτης και παρασκευαστής πίτσας, μέχρι διανομέας και service.  Έχουμε ζήσει εργαζόμενοι  και την άλλη πλευρά του κλάδου, που είναι οι προμηθεύτριες εταιρίες. Συνεργάτες μας έχουν στελεχώσει καίριες θέσεις σε σημαντικές εταιρίες του συγκεκριμένου κλάδου, όπως σε πωλήσεις, μηχανογράφηση, παραγωγή, προώθηση κλπ.

Ζώντας, συνεπώς, το pizza delivery την τελευταία εικοσαετία κυρίως επαγγελματικά, αποκτήθηκε η γνώση των δυσκολιών, των ιδιαιτεροτήτων αλλά και των ευκαιριών που υπάρχουν στην συγκεκριμένη αγορά σήμερα!

Τίποτα όμως δεν είναι πιο σημαντικό για την ομάδα μας από την φιλοσοφία που την διέπει, η οποία είναι η εξής: πρωτού κερδίσεις κάτι από την αγορά πρέπει πρώτα να της δώσεις! Το theloPizza.gr δημιουργήθηκε πριν από 8 χρόνια για να ‘χαρτογραφηθούν’ ψηφιακά και να εγγραφούν δωρεάν όλες οι delivery πιτσαρίες της Ελλάδας και της Κύπρου. Μία κίνηση που χαίρει, ακόμα και σήμερα, της εκτίμησης όλου του κλάδου. Συνεπώς, η ομάδα μας πρωτίστως έχει στο μυαλό της το αμοιβαίο όφελος και κέρδος με όσους συνδιαλέγεται.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι εμπνευστές του theloPizza.gr (γνωστοί ως Δημήτρηδες στην πιάτσα) δεν είναι κλεισμένοι σε γραφεία, χωμένοι μέσα σε tablet και οθόνες , αλλά βρίσκονται καθημερινά μέσα στα καταστήματα, μιλώντας με τους καταστηματάρχες, συμβουλεύοντάς τους, αλλά κυρίως ακούγοντας τις εκτιμήσεις, τα παράπονα και τις ιδέες τους.

Χωρίς τεχνολογία δεν τραβάει η ομάδα!

Τέλος η επαγγελματική μας παρέα απαρτίζεται και από συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στην επικοινωνία και τον προγραμματισμό. Ο ρυθμός που εξελίσσεται η τεχνολογία σήμερα, αλλά και η ικανότητα των συγκεκριμένων συνεργατών μας να τον αφουγκράζονται είναι το πιο σημαντικό συστατικό για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι στόχοι του theloPizza.gr.