Αντικείμενο κ υπηρεσίες

Το αντικείμενο και οι βασικές υπηρεσίες πληροφόρησης του theloPizza.gr

Ένας πλήρης, εξειδικευμένος οδηγός για delivery πιτσαρίες!

Το theloPizza.gr  είναι o 1ος ηλεκτρονικός οδηγός για delivery πιτσαρίες στο internet. Πρόκειται για μια καταγραφή, ομαδοποίηση και ηλεκτρονική παρουσίαση όλων των πίτσα delivery καταστημάτων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου, μέσω μιας ιστοσελίδας. Η πληροφόρηση αυτή βέβαια δεν αφορά μόνο τα συνεργαζόμενα προβεβλημένα μαγαζιά, αλλά και τα υπόλοιπα που θέλουν να καταχωρηθούν δωρεάν  στο theloPizza.gr.

Οι υπηρεσίες μας προς τους χρήστες του theloPizza.gr

Χωρίς εσάς, τους απλούς χρήστες του διαδικτύου, η δημιουργία αυτού του οδηγού για delivery πιτσαρίες  δεν θα είχε κανένα νόημα. Συνεπώς, σχεδιάστηκε βάσει της αρχής ότι πρέπει να είναι αφενός εύκολος στη χρήση, ώστε ακόμα και ο πιο αδαής με τη τεχνολογία να βρει την πληροφορία που χρειάζεται γρήγορα και αφετέρου συμβατός με τη σύγχρονη εποχή, ώστε να χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε μέρος και συσκευή.

Πρώτα απ’ όλα  μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή online, από το κατάστημα που προτιμάτε, μέσω κινητού ή υπολογιστή. Κατ’ επέκταση υπάρχει η δυνατότητα να δείτε τηλεοπτικές προτάσεις για να συνοδεύσετε την παραγγελία σας. Επιπλέον, μπορείτε να βαθμολογήσετε τις πιτσαρίες ώστε να συμμετέχετε και εσείς στην καλύτερη δυνατή πληροφόρηση των χρηστών της ιστοσελίδας μας. Τέλος, έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε εργασία μέσα από αγγελίες του κλάδου που δημοσιεύουμε ή να μας στείλετε την δική σας αγγελία προσφοράς εργασίας, εντελώς δωρεάν.

Οι υπηρεσίες μας προς τους ιδιοκτήτες πιτσαρίας

Ένας οδηγός για delivery πιτσαρίες είναι έγκυρος όταν περιλαμβάνει κάθε κατάστημα, ασχέτως αν συνεργάζεται ή όχι μαζί του. Συνεπώς, η πιο σημαντική μας υπηρεσία, προς όλους τους καταστηματάρχες, είναι η δωρεάν καταχώρηση των στοιχείων του καταστήματός του, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Στην περίπτωση, όμως, που κάποιος θέλει να διαφημίσει το κατάστημα του στο theloPizza.gr, απολαμβάνει μιας πλήρης παρουσίασης που αναδεικνύει την ταυτότητα της πιτσαρίας,  χωρίς καμία αλλαγή ή απόκρυψη των στοιχείων του. Επιπλέον, παρέχουμε στα συνεργαζόμενα καταστήματα την online παραγγελία, χωρίς κάποια προμήθεια, ώστε να τα βοηθήσουμε για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών τους . Τέλος, δίνεται η δυνατότητα καλύτερης θέσης στις λίστες περιοχών εξυπηρέτησης, αλλά και προβολής μέσω διαφημιστικών banners.

Οι υπηρεσίες μας προς τις προμηθεύτριες εταιρίες μαζικής εστίασης

Οι ιδιοκτήτης delivery καταστήματος  ή όσοι σκέπτονται να ανοίξουν πιτσαρία, χρειάζονται πληροφόρηση. Συνεπώς, όλες οι εταιρίες που προμηθεύουν ή σχετίζονται με τη λειτουργία της delivery πιτσαρίας έχουν την δυνατότητα της καταχώρησης των στοιχείων τους, εντελώς δωρεάν. Οι δυνατότητες περαιτέρω προβολής και σε αυτή την περίπτωση είναι πολλές και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή προώθηση των εταιριών.

Έτσι λοιπόν, παρέχοντας πληροφόρηση και απευθυνόμενοι προς όλα τα μέρη που αποτελούν τον κλάδο της delivery εστίασης, δημιουργήσαμε όχι απλά έναν εξειδικευμένο, αλλά κυρίως έναν πλήρη οδηγό για delivery πιτσαρίες.