QUALITY AWARD

QUALITY AWARD

Η Quality Award σε μια απαιτητική και ανταγωνιστική εποχή, σας δίνει το εφόδιο να μπορέσετε να υπερτερήσετε έναντι των ανταγωνιστών σας με την εγκατάσταση ενός συστήματος ποιότητος, όπως το HACCP (hazard analysis and critical control points) και το ISO 22000:2005.  Έτσι ξεκινάτε ένα βήμα πιο μπροστά, ακολουθώντας την απαιτητική εποχή αλλά και σε συμμόρφωση με τη Νομοθεσία η οποία το επιβάλλει στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τα τρόφιμα από το 2013 βάση του κανονισμού 852/2004.

 

Η εταιρεία καθιερώνει νέες πρακτικές λειτουργίας στην επιχείρησή σας, συντάσσοντας μελέτη εξατομικευμένη για σας, παρέχοντας εκπαίδευση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας σας, με υλικό & λογισμικό και παράλληλα κατέχει άριστη συνεργασία με τους απαραίτητους Φορείς και Υπηρεσίες που πρόκειται να πιστοποιήσουν την επιχείρησή σας.

Συνάπτει με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον πελάτη συνεργασίες προκειμένου να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαρκεί στο χρόνο. 

 

Επιλέγεις την Quality Award για το άριστο επίπεδο επικοινωνίας, εμπειρίας, συνεχούς συμβουλευτικής υποστήριξης του πελάτη, για το πάθος, την αγάπη και τον επαγγελματισμό να αναδεικνύει υψηλού κύρους επιχειρήσεις.

Βρείτε μας στο χάρτη

Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση